Verenigingsblad De Weegschaal

Haal meer uit je studie en studentenleven!

  • Gratis koffie, thee & cup-a-soup
  • Breed scala aan activiteiten
  • Voorrang op deelname aan de jaarlijkse studiereis
  • De helpende hand bij studie- gerelateerde vraagstukken
  • Geen lid van de vereniging maar vriend van de vriendengroep!

Introductie 25 & 27 augustus 2021

Introductie 25 & 27 augustus 2021

16 augustus 2021

Het is weer zover, een nieuw schooljaar gaat beginnen. Zoals algemeen bekend is er elk jaar in de laatste week voordat school begint een introductieweek voor de nieuwe studenten. S.V. CEMENTi is elk jaar duidelijk aanwezig op de introductie en zal ook dit jaar niet ontbreken. Wij hebben een leuke planning voor jullie in elkaar geflanst en zijn klaar om in CEMENTi glorie door de stad te flaneren….

Op woensdag 25 augustus om 19:00 uur begint de gezamelijke kroegentocht. We verzamelen op het stationsplein en gaan dan het nachtleven van Enschede ontdekken.

Op vrijdag 27 augustus om 10.00 uur begint de CEMENTi introductie voor ZOWEL Deventer als Enschede voor de opleidingen: HBO-Rechten, Bedrijfskunde, Integrale Veiligheidskunde en Sociaal Juridische Dienstverlening, Bestuurskunde & de studierichtingen die vallen onder Ruimtelijke ontwikkeling. We verzamelen in het Volkspark om vervolgens verschillende activiteiten te doen in de binnenstad van Enschede. We sluiten de dag af met een kroegentocht die tot +/- 22.00 uur duurt. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om nog de trein naar huis te pakken of juist nog lekker door te feesten!

Heb je zin om S.V. CEMENTi beter te leren kennen en vrienden te maken op dezelfde academie? Klik dan hier om deel te nemen aan de introductie!

Ben je tweede of derde jaars student op de academie Bestuur Recht & Ruimte en heb je zin om mee te helpen? Klik dan op deze Link om je aan te melden als Introductie Papa of Mama!