Verenigingsblad De Weegschaal

Haal meer uit je studie en studentenleven!

  • Gratis koffie, thee & cup-a-soup
  • Breed scala aan activiteiten
  • Voorrang op deelname aan de jaarlijkse studiereis
  • De helpende hand bij studie- gerelateerde vraagstukken
  • Geen lid van de vereniging maar vriend van de vriendengroep!

Netwerkevent s.v. CEMENTi & KENONZ

Netwerkevent s.v. CEMENTi & KENONZ

21 juni 2022

Ben jij een derde- of vierdejaars student? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 🤩

Omdat s.v. CEMENTi een nieuwe partner is van Kenonz, ben jij als derde- of vierdejaars student welkom op het Bootfestival van Kenonz op donderdag 30 juni! De avond is kosteloos en inclusief drankjes en eten.b🥂

Wat kun je verwachten? 🧐 Interessante gastsprekers, zusterverenigingen vanuit het hele land en bijna alle huidige trainees van Kenonz zijn er.

Dus je kunt volop in gesprek over carrièremogelijkheden bij de overheid via Kenonz.

Kenonz kenmerkt zich door saamhorigheid, de noordelijke nuchterheid en een loyaal en groot netwerk. Ze doen, misschien wel als enige detacheerder, niet aan gekke bonusstructuren of targets wanneer ze voor jou een passende functie zoeken. Dit maakt dat ze oprecht zijn en dat opdrachtgevers, maar ook ons inmiddels vijfhonderd collega’s, graag met Kenonz samenwerken. De maatschappelijke insteek en het feit dat je bij Kenonz geen nummer bent maakt dat zij Kenonz zijn.

Wie jij bent, wil Kenonz graag te weten komen op donderdag 30 juni onder het genot van een goede cocktail, DJ’s en de ondergaande zon. 🚢☀️Dit belooft een legendarisch feest te worden, waar je veel nieuwe connecties zal maken.

Er zal vanuit s.v. CEMENTi vervoer worden geregeld. Hierover wordt binnenkort meer duidelijkheid gegeven. Er zullen geen kosten aan verbonden zitten. Meld je aan via deze link.

🥳 Hopelijk tot dan!Netwerk event KenonZ