Verenigingsblad De Weegschaal

Haal meer uit je studie en studentenleven!

 • Gratis koffie, thee & cup-a-soup
 • Breed scala aan activiteiten
 • Voorrang op deelname aan de jaarlijkse studiereis
 • De helpende hand bij studie- gerelateerde vraagstukken
 • Geen lid van de vereniging maar vriend van de vriendengroep!

Vacature Interne Zaken Deventer

Vacature Interne Zaken Deventer

20 oktober 2019

De vacature Interne Zaken Deventer is per direct geopend!

Wie zijn wij?

CEMENTi is de studievereniging van de academie BR&R in Enschede & Deventer. Een mix van plezier, kennis en professionaliteit is terug te zien in onze georganiseerde activiteiten, zoals een bezoek aan P.I. Karelskamp, lezingen van Meester Leonie en onze jaarlijkse studiereizen (Warschau, Budapest, Valencia) en als bestuurslid ben jij daar (direct of indirect) verantwoordelijk voor!

Voordelen:
Bestuurslid zijn van S.V. CEMENTi geeft je een actief studentenleven, een nieuwe vriendengroep en vooral extra ervaring met het bedrijfsleven, studentenleven en de vaardigheden van het bestuursleven. Een bestuursjaar is een jaar waarin je jezelf leert kennen en waarin je werkt aan je kwaliteiten, vaardigheden én je CV!

Bestuurstaken

 • Activiteiten:
  Als commissaris Interne Zaken Deventer ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die vanuit Deventer worden georganiseerd voor de vereniging. Vanuit de Deventercommissie draag je zorg voor kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige activiteiten. Je zorgt ervoor dat er studiegerelateerde activiteiten worden georganiseerd per kwartiel en daarnaast ook feesten en borrels worden georganiseerd.
 • Hok verantwoordelijke:
  Als commissaris Interne Zaken Deventer ben je daarnaast verantwoordelijk voor ons verenigingshok, zodat deze te alle tijde opgeruimd is, leden zich houden aan het geldende hokbeleid en dat het verenigingshok zoveel mogelijk open is.

Nuttige kwaliteiten:
– Teamspeler zijn;
– Doorzettingsvermogen hebben;
– Communicatief vaardig zijn;
– Kunnen plannen;
– Sociaal zijn;
– Organisatievaardig zijn.

Sollicitatieproces:
De bestuursfunctie is per direct beschikbaar.
Solliciteren voor de bestuursfunctie kan door een mail te sturen, met daarin een motivatiebrief & up-to-date C.V., naar bestuur@cementi.nl  Laat in deze mail ook je contactgegevens achter!
Met elke sollicitant gaan wij in gesprek. Hiervoor nemen wij contact met jou op!