Verenigingsblad De Weegschaal

Haal meer uit je studie en studentenleven!

  • Gratis koffie, thee & cup-a-soup
  • Breed scala aan activiteiten
  • Voorrang op deelname aan de jaarlijkse studiereis
  • De helpende hand bij studie- gerelateerde vraagstukken
  • Geen lid van de vereniging maar vriend van de vriendengroep!

Vind ons op Discord!

Kom gezellig in ons digitale CEMENTi verenigingshok

Vind ons op Discord

Vanwege de onzekerheid rondom COVID-19 hebben wij een Discord server waardoor onze activiteiten hoe dan ook, zoveel mogelijk door kunnen gaan!

Waarom Discord?
Wij hebben gekozen voor het platform Discord, omdat wij dit een makkelijk te begrijpen en overzichtelijk platform vinden waarin je meerdere voice channels en chatrooms kan aanmaken en gebruiken zonder dat je hierin het overzicht verliest. Discord heeft een ongelimiteerd aantal gebruikers en kanalen. Verder is Discord een betrouwbaar platform met een erg stabiele verbinding. Het heeft goede apps voor zowel een laptop als mobiele telefoon. Op Discord is het mogelijk om rollen aan te maken en om permissies toe te voegen aan die rollen. Voor mensen die liever geen app of programma installeren biedt Discord ook de optie om volledig in een internetbrowser gebruikt te worden.

Dus waar wacht je nog op?
In ons nieuwe digitale CEMENTi verenigingshok is er ruimte voor gezelligheid, contact met je medestudenten en kan je meedoen aan verschillende online activiteiten. Het digitale hok heeft ook een kanaal voor studiegerelateerde vragen en voor belangrijke mededelingen. Mis niks en klik hier om mee te doen!