Verenigingsblad De Weegschaal

Haal meer uit je studie en studentenleven!

  • Gratis koffie, thee & cup-a-soup
  • Breed scala aan activiteiten
  • Voorrang op deelname aan de jaarlijkse studiereis
  • De helpende hand bij studie- gerelateerde vraagstukken
  • Geen lid van de vereniging maar vriend van de vriendengroep!

Vind ons op Discord!

Kom gezellig in ons digitale CEMENTi verenigingshok

Vind ons op Discord

Voorafgaande jaren hebben wij altijd vaste hokuren gehad, waarin iemand van het bestuur of een hokverantwoordelijke in het hok zat en mensen kon opvangen voor mogelijke vragen of om gezellig te kletsen. Vanwege COVID-19 mogen wij op het moment maar met één persoon in het hok aanwezig zijn, daarom kunnen wij jullie hier helaas niet opvangen. Om dit te compenseren hebben wij een online verenigingshok aangemaakt op Discord. Kom je ook?

Waarom Discord?
Wij hebben gekozen voor het platform Discord, omdat wij dit een makkelijk te begrijpen en overzichtelijk platform vinden waarin je meerdere voice channels en chatrooms kan aanmaken en gebruiken zonder dat je hierin het overzicht verliest. Discord heeft een ongelimiteerd aantal gebruikers en kanalen. Verder is Discord een betrouwbaar platform met een erg stabiele verbinding. Het heeft goede apps voor zowel een laptop als mobiele telefoon. Op Discord is het mogelijk om rollen aan te maken en om permissies toe te voegen aan die rollen. Voor mensen die liever geen app of programma installeren biedt Discord ook de optie om volledig in een internetbrowser gebruikt te worden.

Dus waar wacht je nog op?
In ons nieuwe digitale CEMENTi verenigingshok is er ruimte voor gezelligheid, contact met je medestudenten en kan je meedoen aan verschillende online activiteiten. Het digitale hok heeft ook een kanaal voor studiegerelateerde vragen en voor belangrijke mededelingen. Mis niks en klik hier om mee te doen!