Vacaturebank

Hieronder staan verschillende vacatures van partners van CEMENTi. Dit zijn vacatures voor zowel (afstudeer)stages als (bij)banen. Bij vragen over de vacatures kan contact worden opgenomen via extern@cementi.nl

Junior Adviseur Omgevingsveiligheid Royal HaskoningDHV

Het veiliger maken van de omgeving rondom bedrijven waar gevaarlijke stoffen aanwezig zijn en rondom transportroutes voor gevaarlijke stoffen. Dat is jouw missie. Als Junior Adviseur Omgevingsveiligheid denk je mee over de ruimtelijke inpassing van risicovolle en milieubelastende activiteiten. Je levert vanuit deze missie een actieve bijdrage aan de veilige introductie van nieuwe energiedragers: ruimte voor de energietransitie. En je werkt graag in een enthousiast team in een dynamische omgeving. Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan hier om verder te lezen!

Junior Adviseur Technische Veiligheid

​​​​​​​Industriële processen veiliger maken voor mens, omgeving én milieu. Dat is jouw missie als Junior Adviseur Technische Veiligheid. In deze rol ga je je namelijk bezighouden met de risico’s van gevaarlijke stoffen en nieuwe energiedragers onder andere in het kader van de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan hier om verder te lezen!

Onze sponsoren