Vacaturebank

Hieronder staan verschillende vacatures van partners van CEMENTi. Dit zijn vacatures voor zowel (afstudeer)stages als (bij)banen. Bij vragen over de vacatures kan contact worden opgenomen via extern@cementi.nl

Vacature Verkeerskundige Gemeente Deventer

De gemeente Deventer heeft ruim 30 miljoen ontvangen van het Rijk om de bereikbaarheid en verkeersinfrastructuur te verbeteren en te verduurzamen. Dat betekent dat we op zoek zijn naar een verkeerskundige die ons bij deze mooie opgave gaat helpen! Je komt te werken in een team met veel expertise. Waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.

Klik voor meer informatie op deze link

Junior Adviseur Omgevingsveiligheid Royal HaskoningDHV

Het veiliger maken van de omgeving rondom bedrijven waar gevaarlijke stoffen aanwezig zijn en rondom transportroutes voor gevaarlijke stoffen. Dat is jouw missie. Als Junior Adviseur Omgevingsveiligheid denk je mee over de ruimtelijke inpassing van risicovolle en milieubelastende activiteiten. Je levert vanuit deze missie een actieve bijdrage aan de veilige introductie van nieuwe energiedragers: ruimte voor de energietransitie. En je werkt graag in een enthousiast team in een dynamische omgeving. Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan hier om verder te lezen!

Junior Adviseur Technische Veiligheid

​​​​​​​Industriële processen veiliger maken voor mens, omgeving én milieu. Dat is jouw missie als Junior Adviseur Technische Veiligheid. In deze rol ga je je namelijk bezighouden met de risico’s van gevaarlijke stoffen en nieuwe energiedragers onder andere in het kader van de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan hier om verder te lezen!

Vacature Medewerker parkeerbelastingen

Wil jij naast jouw studie rechten of juridische dienstverlening relevante werkervaring opdoen? Dan is dit jouw kans! We zoeken een student(e) die naast zijn of haar studie ons gaat helpen als medewerker bezwaren parkeerbelastingen. Jouw taak? Het afhandelen van bezwaarschriften die zijn ingediend tegen een naheffingsaanslag parkeren. Klinkt dit als iets voor jouw? Klik dan hier om verder te lezen!

Onze sponsoren