Commissies

Cementi_op_rug_djuna_Praag.jpeg

Elke commissie heeft eigen taken, verantwoordelijkheden en doelen en daarom zoeken wij continu naar nieuwe commissieleden die hun CV willen uitbreiden, aan ambities willen werken en geweldige eindresulaten willen behalen. Geïnteresseerd? "Solliciteer” dan door een mail te sturen naar Interne Zaken Enschede of Interne Zaken Deventer.

AcCie

De ActiviteitenCommissie (afgekort AcCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten van CEMENTi in Enschede. De AcCie vergadert één keer in de twee weken. Lijkt het je nou leuk om te helpen met de organisatie en/of heb je leuke ideeën voor studiegerelateerde of niet studiegerelateerde activiteiten? Stuur dan een mailtje naar internenschede@cementi.nl, stuur een berichtje op Instagram of begin erover in ons verenigingshok! 

DeventerCie

De DeventerCommissie (afgekort DeventerCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten van CEMENTi in Deventer. Lijkt het je leuk om mee te helpen met de organisatie van activiteiten in Deventer? Stuur dan een mailtje naar interndeventer@cementi.nl, stuur een berichtje op Instagram of spreek iemand aan in ons verenigingshok in Deventer!

LuCie

Ter ere van ons vierde lustrum (20 jarig bestaan) worden er van februari 2023 tot februari 2024 extra activiteiten georganiseerd door onze LustrumCommissie (afgekort LuCie). De LuCie heeft bijvoorbeeld een lustrumopeningsfeest gegeven en we zijn gaan karten en bowlen. Er staan nog een aantal activiteiten op de planning, zoals een cocktailworkshop in Deventer, het lustrumweekend en natuurlijk ook een eindgala. Dus houd de sociale media van CEMENTi in de gaten voor updates!

ReisCie

Voor de organisatie van onze jaarlijkse studiereis wordt er elk schooljaar een ReisCommissie (afgekort ReisCie) opgezet. Deze commissie houdt zich bezig met alle organisatie rondom de reis, zoals het vervoer, het verblijf en de activiteiten. Lijkt het je nou leuk om mee te helpen met de reis voor het schooljaar '23-'24? Dan kun je dit alvast doorgeven door te mailen naar internenschede@cementi.nl

PromoCie

De PromotieCommissie (afgekort PromoCie) is een nieuwe commissie van de vereniging die zich bezig zal houden met alle zaken rondom de promotie voor de vereniging. Denk hierbij aan het maken van posters en social media posts, maar mogelijk in de toekomst ook met verenigingsmerchandise of een CEMENTi-nieuwsbrief. Ben jij nou creatief of tekstvaardig en lijkt het je leuk om met die vaardigheden de vereniging te helpen? Meld je dan aan voor de PromoCie door een berichtje te sturen naar @studieverenigingcementi op Instagram, een mailtje te sturen naar internenschede@cementi.nl of een appje naar onze Interim Intern Enschede (Imre). 

Onze sponsoren