Vrienden van CEMENTi

Word vriend van CEMENTi!

Studievereniging CEMENTi is dé studievereniging van Academie Bestuur, Recht en Ruimte in Deventer en Enschede. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met de organisatie van activiteiten die zowel nuttig en leerzaam als interessant zijn voor én met onze leden. Deze activiteiten zijn gelinkt aan vakken die onze leden volgen of interessegebieden die met de studies overlappen. Zo nu en dan organiseren wij ook een borrel of een feest om onze leden enige ontspanning te bieden en om sociale contacten te onderhouden.

Hierin verschilt een studievereniging van een studentenvereniging. Bij een studievereniging is het bezoeken van evenementen optioneel en leggen wij onze leden nooit een verplichte aanwezigheid op. CEMENTi streeft ernaar om voor de student een verlengde van de studie te zijn. Daarnaast stimuleren wij onze leden ook om zichzelf verder te ontplooien. Dit uit zich in de commissies die binnen de vereniging actief zijn, zoals de ActiviteitenCommissie en de DeventerCommissie. Door middel van vrije toe- en uittreding tot deze commissies willen wij aan onze leden de mogelijkheid bieden om hobby’s en interesses te combineren met vaardigheden en ervaringen waar zij in de toekomst profijt van zullen hebben.

Om een beter beeld te schetsen volgt hieronder een opsomming van alle opleidingen die vallen onder CEMENTi op de locatie Enschede:

 • HBO-Rechten
 • Bedrijfskunde
 • Integrale Veiligheidskunde

Hieronder ziet u een opsomming van alle opleidingen die vallen onder CEMENTi op de locatie Deventer:

 • Integrale Veiligheidskunde
 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
 • Sociaal-Juridische Dienstverlening
 • Ruimtelijke ontwikkeling
  • Stedenbouwkundig Ontwerpen
  • Ruimtelijke Ordening en Planologie
  • Klimaat en Management

Hieronder ziet u een opsomming van alle opleidingen die vallen onder CEMENTi op de locatie Apeldoorn:

 • Integrale Veiligheidskunde

Gezamenlijk zijn deze studies goed voor ruim 2.500 studenten, waarvan ongeveer 350 studenten lid zijn van studievereniging CEMENTi. De vereniging is een non-profitorganisatie. Om onze leden activiteiten van hoge kwaliteit te bieden, heeft studievereniging CEMENTi hulp nodig van organisaties die zowel binnen als buiten de werkvelden werkzaam zijn. De hulp kan zich op verschillende manieren uiten. Zo zijn wij erg blij met organisaties die onze leden kortingen bieden, organisaties die ons financieel ondersteunen & organisaties die, vanuit het eigen werkveld, connecties hebben met onze studies en in samenwerking met ons (een) activiteit(en) willen organiseren. Hier zal een tegenprestatie tegenover staan.

Wil jij CEMENTi ook ondersteunen of wil jij onze leden bereiken? Dan kunnen wij wat voor u betekenen, neem contact met ons op via bestuur@cementi.nl of extern@cementi.nl!

Onze sponsoren